Singurătatea și mașina de cursă


Astăzi vreau evidențiez două cuvinte cheie în legătură cu Astro Coaching: stările de sine și resursele interioare. 

Din punct de vedere astro, stările noastre de sine sunt arhetipurile care trăiesc în noi și se manifestă prin noi, se manifestă și se activează în primul rând în anumite domenii ale vieții ale noastre sau în anumite situații de viață. De obicei avem 3-5 stări de sine, uneori mai multe. Acestea sunt detaliile astrologice din astrograma de naștere care sunt prezente mai pronunțate în noi decât celelalte. De aceea, de exemplu, cineva născut în zodia Leu (adică Soarele este în Leu) simte și se comportă destul de diferit în anumite situații, adică nu ca un Leu. Deși Soarele este foarte important, este doar una dintre stările noastre de sine. 

Un alt cuvânt cheie în conversațiile Astro Coaching: resursă interioară. În sensul dintr-o dată vedem cu ochi noi, dintr-o perpectivă nouă ceva ce am considerat anterior ca un dezavantaj și vedem puterea în ea. Re-sursa puterii tale. Ceva pe care l-ai trăit ca o traumă se transformă brusc în altceva. Energia și prezența ta se schimbă: conștiința ta se extinde. Cu cât conștiința ta este mai largă, cu atât poți absorbi, accepta mai mult. Astfel totul poate avea propriul loc, fără excludere sau evadare. Atât în astrologie, cât și în constelații, ne conectăm cu ceva mult mai mare decât noi înșine. 

De exemplu, una dintre imaginile pe care îmi place le folosesc este o mașină de sport cu un singur loc care merge pe autostradă cu o viteză de 300 km/h spre obiectivul său (resursa  Berbecului). Și el  suprimă această putere în el însuși, sau măcar o judecă, pentru nu este potrivită, pentru o fată bună sau un băiat bun nu poate face asta, pentru ambiția nu este admisă, pentru nu este corectă etc. Totuși, nu toată lumea este capabilă de acest lucru (mai precis: nu toate stările noastre de sine sunt capabile de acest lucru): există cei care se pot mișca doar cu viteza unei căruțe trase de vite pe un drum de țară. Natura primului meu exemplu este de a intra în cursa de mașini și de a o câștiga - și nu toată lumea poate face asta. Cu alte cuvinte: este o putere, o resursă. Un talent. La fel este în alte cazuri și capacitatea de a încetini și de a se opri. Nu toată lumea o poate face, sau cel puțin nu toată lumea o face ușor, de la sine. De talentele noastre trebuie profităm. La început, trăim pe deplin egoul nostru, apoi -l depășim. 

Sau o altă resursă: singurătatea. Nu toată lumea este capabilă de singurătate. Nu toată lumea poate supraviețui singurătății și perioadelor de singurătate. Aproape toți ne alintăm repede cu ceva: țigară, bere, netflix, tiktok, tinder, teatru, cursuri - orice, în afară de singurătate. Iar cei care se scufundă în ea vor vedea bogăția singurătății, pe care nu o poți experimenta într-o situație socială. În astfel de cazuri, sursa puterii tale este tocmai aceea trăiești demnitatea singurătății tale. Vei putea face față situației într-un mod în care cineva care nu a trăit singurătatea nu ar putea o facă. 

#PutereaSufletului 

Pe înțelesul fiecăruia, fără batem câmpii. 
Analiză astrologică detaliată + explicație + coaching 

Sunt Zsolt și aștept mesajul tău cu drag! ❤️ 

Meditație Răsuflet