Astro Coaching

Astrologia nu este o metodă miraculoasă - și totuși, are efecte minunate, aproape întotdeauna. Nu este neapărat pentru toată lumea și totuși, toți putem beneficia din ea. Astrologia este un scanner spiritual. Iluminăm părțile din umbră ale personalității cu lumina Soarelui din noi. Analiza astro poate fi practicată în foarte multe moduri și stiluri – eu prezint analiza astrologică ca parte a unei conversații de tip coaching bazatã pe astrograma ta, de regulă sub forma unei conversatii telefonice.

Când te confrunți cu blocaje sau obstacole karmice în viața sau dezvoltarea ta, merită să consulți un astrolog. (Tradiția recomandă 3 metode atunci când vine vorba de karma: astrologia, cărțile de tarot și I Ching-ul.) Timp de aproape 40 de ani am refuzat astrologia. Apoi într-o criză adâncă am cedat invitației. Analiza astrologică ce am primit-o atunci mi-a schimbat viața într-un mod radical: 1. m-am liniștit că revelațiile și intuițiile mele sunt reale și valide, și 2. am înțeles în ce direcție să (nu) o iau mai departe. Acestea sunt cele 2 beneficii pe care le ofer clienților care ajung la mine pentru astrograme și analize astrologice. Pentru mai multe detalii scrie-mi mesaj!

Astrograma este pentru oamenii curajoși: într-un fel, când analizez astrograma unei persoane, parcă ar sta dezvelită în fața mea - în sensul că măștile noastre devin transparente iar punctele oarbe și umbra interioară se arată. Pentru integrarea acestora ofer ajutor targetat la sfârșitul fiecărei conversații cu exercițiile și meditațiile recomandate pentru planetele importante din noi.

Păi când să-ți faci analiză astrologică dacă nu în criză ?! Există mai multe semne în astrogramă care arată direcția dezvoltării noastre personale - tind să evidențiez două dintre ele: Jupiter și Rahu (acesta din urmă semnalizând acel aspect din noi la care nici nu îndrăznim să ne gândim dar spre care e musai să pornim). Personalitatea este trenul, karma este rețeaua feroviară - cu analiza astrologică examinăm căile și comutatoarele. Cireașa de pe tort: da, sunt semne clare în astrograma care ne arată compania cui să o căutăm dacă ne dorim o viață sexuală și o relație de cuplu așa cum avem nevoie. 

#AstroCoaching online, live. 💬 Sunt Zsolt și te aștept cu drag! ❤️

Pe înțelesul fiecăruia, fără să batem câmpii.
Analiză astrologică detaliată + explicație + coaching

Pentru mesaj prin Facebook Messenger click aici!

Facebook-profil: facebook.com/zsolt.ro
Pagină Facebook: facebook.com/meditatierasuflet

Tel/Whatsapp: +40751455145 

Email: zsoltsuto around gmail punct com


Cadou exclusiv 

descărcare gratuită mp3:

meditație ghidată și muzică cu boluri tibetane!

Ca să-o ai la îndemână oricând vei avea nevoie de ea!

Pentru descărcare imediată abonează-te la newsletter!

(După abonare vei primi în email linkul de unde poți descărca file-urile mp3.)

Mă abonez și descarc meditația cadou!

Călătoria de o mie de mile începe cu un singur pas – spune proverbul chinez. În același fel, o singură meditație poate deveni un punct de răscruce în drumul nostru spre calm, pace și vindecare. Îți doresc ca această meditație ghidată să devină prietenul tău de încredere în călătoria aceasta interioară. Bon voyage!

Bolurile tibetane pot crea în împrejurul nostru un uter sonor special și blând unde ne putem simți în siguranță, unde putem să ne relaxăm adânc și să ne odihnim. Cu ajutorul lor putem crea o insulă de armonie vindecătoare în mijlocul zgomotului vieții noastre de zi de zi. Sunetele bolurilor tibetane ne purifică mintea, ne relaxează corpul, ne „masează” suav corpul energetic și acordează întreaga noastră ființă spre armonie.

Meditație Răsuflet