Ecstatic Dance Mureș

Dans Conștient ★ Libertate ★ Comunitate 

Te invităm cu drag sărbătorim viața și momentul prezent împreună, în semnul autoexprimării conștiente și a respectului reciproc, fără judecată, indiferent de vârstă, gen, ideologie, constituție și condiție fizică-emoțională. 

Pentru unii dintre noi dansul este o practică spirituală - pentru alții poate fi un exercițiu simplu de mișcare, o socializare nonverbală sau chiar terapie, o practică de meditație prin mișcare 

Ecstatic Dance este o mișcare globală de evenimente de dans conștient unde se creează un spațiu sacru și safe pentru explorare conștientă, prin joacă și bucurie. Nu e necesară experiență anterioară în dans dar o atitudine deschisă te poate ajuta să-i trăiești beneficiile.

Reguli de joacă: 

1. Dansăm liber, exact așa cum ne e bine.  
2.
Fără substanțe, alcool, fum
și parfum.
3. Nu
vorbim în timpul dansului (înainte și după o avem timp).

4. Ne
punem deoparte telefoanele pe toată perioada evenimentului.

5.
Intrare fără încălțăminte.
 

Să-ți aduci apă de băut, un prosop și haine de schimb (probabil vom transpira). În timpul dansului respectăm spațiul privat al celuilalt și avem grijă nu ne ciocnim - în rest poți dansezi singur sau împreună cu alții, culcat pe podea sau sărind în sus. Recomandăm participi de la început până la sfarșit și încerci te miști, dansezi chiar dacă o anumită muzică nu te atinge în mod special.  

Setul DJ pe care vom dansa ne va conduce printr-un spectru larg de emoții, ritmuri și stiluri, mixat live de DJ Tertön aka Zsolt Sütő de la muzică ambientală meditativă până la world fusion și diverse stiluri de muzică electronică. Aici poți asculta mixuri Ecstatic Dance create de DJ Tertön pentru evenimente Ecstatic Dance anterioare.

Program: 

- Cerc de deschidere
- Warmup:
yoga, exerciții de mișcare sau autoexprimare, dans contact, etc.

- Dans liber
aproximativ 1,5-2 ore

- Cooldown:
meditație ghidată, concert meditativ, sound healing, etc.

-
Cerc de închidere

Meditație Răsuflet