Testimoniale noi

4 testimoniale noi din partea clienților care au participat la constelații în grup și individuale + fotografii de la o constelație în grup care a avut loc în tabăra magică de la Geoagiu Băi, unde am fost invitat să facilitez constelații în grup și unde am avut parte de cele mai frumoase experiențe din această vară - mulțumesc cu recunoștință! 🙏 ✨ ❤️

- Recomand cu drag pe Zsolt! Mi-a făcut „magie” în urmă cu aproape doi ani, de atunci mă bucur de legătura mea cu rădăcinile mele. (Peter, Cluj)

- M-ai ajutat foarte mult, de când am participat la constelațiile în grup, mă simt diferit. Puterea mea de bărbat a fost în centrul constelației mele, ceea ce mi-a tulburat în mod fundamental mica mea lume interioară! Înainte am fost foarte neputincios, fricos, dar de la constelație, energia mea s-a schimbat. După câteva săptămâni, observ din ce în ce mai multe schimbări chiar și în lumea mea exterioară, mai ales în atitudinea oamenilor. Până și coach-ul meu a remarcat într-o ședință de grup că a trebuit să se uite în jur pentru a vedea cine era prezent, pentru că simțea prezența unui bărbat dominant - dar „doar” femei erau prezente și eu. (Gábor, Germania)

- Mi-a fost groaznic de frică, nici nu știu de ce. De la faptul că era o constelație individuală, sau fiindcă era facilitat de tine (totuși, eram colegi la cursul de constelații), sau de la faptul că era la Cluj (m-am refugiat mereu cu poveștile mele lăuntrice în alte orașe pentru discreție). Dar mai ales mi-a fost teamă că o să mă prăbușesc acolo, că acolo o să-mi moară sufletul în mijlocul atâtea lucruri ce se întâmplă cu mine, în mine. Mulțumesc, că m-ai cuprins. (Noémi, Cluj)

- Tatăl meu și-a rupt osul pelvic, nu se putea mișca și am fost oarecum forțați să petrecem mult timp împreună. A fost o perioadă plină de provocări și am avut multe conversații profunde și dificile, dar asta cred că a ajutat foarte mult. Luna trecută am fost din nou acolo și am avut o conexiune atât de ușoară pentru prima dată de la adolescență. Cred că a avut mult de-a face cu sesiunea individuală de constelații cu tine și reflecțiile mele de după întâlnirea noastră. (Daniel, Germania)

Te aștept cu drag la constelații în grup și individuale, online și offline! 🙏 ✨ ❤️

- La Târgu Mureș 28-29 sept constelații în grup în limba română https://www.facebook.com/events/493710290039404/

- La Budapesta 19-20 octombrie, grup în maghiară https://www.facebook.com/events/503777949067451/

Între timp și la individual, desigur. Aștept mesajul tău cu drag!

💬 Messenger: https://www.m.me/zsolt.ro /
☎️ Tel/Whatsapp: +40751455145
📧 Email: zsoltsuto around gmail punct com
Profil: https://www.facebook.com/zsolt.ro
 

Meditație Răsuflet