Despre Constelațiile Individuale

Acum câteva zile, mă-ntrebă cineva, cum era ziua mea.

Inspiring, răspund, zâmbind, după câteva gânduri. 

Și într-adevăr, mă umple un sentiment intim, calm de recunoștință, întrucât în ziua respectivă timp de câteva ore am însoțit doi clienți în procesele lor de vindecare, în spațiul safe a constelațiilor individuale. Fiecare soartă dificilă mă face și mai plin de smerenie, și mai recunoscător pentru propriile mele procese interioare răsufletești: le datorez sensibilitatea mea care se mișcă pe un spectru destul de larg, voilá.

Nu știe ce și cum să înțeleagă, așa că puțin mai târziu iar mă-ntreabă: cum adică inspiring?!

Ei bine, mă inspiră când văd cum coaja dură din jurul inimii delicate, se destramă.

Dacă acest lucru nu se întâmplă, nu e loc pentru schimbare, deschidere, pentru noul ce vine spre tine dinspre viitor.

Este atât de simplu. Nimic complicat.

Și atunci îmi dau seama, mă văd în trecut ca adolescent, la fel ca atunci, de atunci, întotdeauna și chiar și acum, în toate relațiile și relaționările mele, de la câteva secunde petrecute împreună într-un lift până la prietenii sau iubiri ce au ținut ani sau chiar decenii, asta este cel mai important aspect pentru mine. Fundația, pentru toate. Dacă inimă nu e, nimic nu e. Cu alte cuvinte, dacă inima nu e deschisă, blândă, exact aici ajungem, uită-te la lumea din jurul tău, într-un sens mai larg.


Te aștept cu drag, dacă inima ta s-ar desprinde de coajă, dacă se simte strânsă și sufocată de coaja aia tare din jurul ei, și alegi să te deschizi către Viață și Viitor, aici și acum.


Iubirea înseamnă a accepta realitatea așa cum este.” Wilfried Nelles


Constelații individuale, online și offline 🙏 ✨ ❤️ 


Meditație Răsuflet