Zen pur

Îmi plac mult constelațiile pentru nu folosim unelte ca în alte metode. Doar sufletul e activ, ne conectăm direct de la suflet la suflet. Și funcționează (cât pe-aci) independent de mine. Adică zen pur, cât pe-aci. 

Cu asta vreau doar spun indiferent unde aflu în viața mea, indiferent de stadiul vieții, de dificultatea în care aflu, indiferent de starea mea de spirit, de boala sau de sănătatea pe care o am sau nu am, totuși funcționează prin mine: sunt doar un instrument, așa cum Edó spune mereu. 

În măsura în care pot las deoparte cine și în ce sunt aici și acum, pot deveni un canal, un instrument a ceva mai mare decât mine. În măsura în care pot   fiu prezent, pot permite spațiului interior se deschidă, ca apoi spațiile exterioare și interioare se conecteze. Cu alte cuvinte, temelia este meditația. Capacitatea de a medita. Sau mai bine zis: capacitatea de A FI în meditație. Așa se poate manifesta ceea ce este, așa se poate arăta ceea ce vrea se arate. Personalizat pe problema și soarta clientului. Așa se poate arăta soluția. Împăcarea, reconcilierea, catharsisul ce vindecă - moment de har din care se evoluția clientului primește impulsuri noi. Astfel putem vedea și atinge ceea ce este deja pregătit pentru schimbare în client. 

Meditația se naște de la sine în spațiul smereniei: deschid în fața misterului vieții și îmi aplec capul, orice se arată. 

Deci, paradoxal, treaba mea (cât pe-aci) este fiu cât mai gol. -mi golesc mintea, conștiența. Cu alte cuvinte, la baza constelațiilor se află meditația, deschiderea completă. Și aici intervin ca ajutor pe care pot baza deceniile de experiență legate de meditație pe care le-am petrecut în lumea budismului și ceea ce determină în mod direct cât de mult pot deschide spațiului, aici și acum și cât de bine pot renunț la propriile mele gânduri, emoții și idei. Adică construcțiile mentale în care ne petrecem cea mai mare parte a vieții. De aceea iubesc această muncă, pentru este zen pur. Cât pe-aci. 

Te aștept cu drag la constelații individuale, online sau offline 

Meditație Răsuflet