Mantra Buddha Vindecătoare

 
Mi-am încărcat primul mix de la profilul meu de DJ de pe pe mixcloud acum 6 ani, l-am creat pe bancheta din spate a unui blabla, de la Budapesta la Cluj-Napoca. La acea vreme, am fost motivat să văd dacă mai există oameni care să se bucure de aceeași muzică ca și mine - nu prea multe persoane în mediul meu de atunci sau acum.
 
Apoi am descoperit mișcarea Ecstatic Dance, care este o ramură foarte cool a lumii dansului conștient, și m-a inspirat să îmi permit, la peste 40 ani, să visez că aș putea fi chiar și DJ dacă chiar asta-mi doresc. Dacă asta mă va scoate din adânc. Așa am ajuns să pot să mixez în Casa Magnet din Budapesta și mai târziu la Festivalul Everness, la acesta din urmă live. De atunci tot caut o oportunitate de a crea și aici spațiul binecuvântat și safe necesar pentru un astfel de eveniment de dans și comunitate conștientă.
 
Acesta este cel de-al 135-lea mix al meu, a cărui temă este aceeași cu cea a primului: 9 versiuni ale mantrei budiste tibetane Buddha Vindecătoare. Vă puteți aștepta la o mare varietate de culori, de la ritmuri aya-psy-dub la cântecul copiilor nepalezi. Dacă mai știți și alte versiuni, mi-ar plăcea să-ml ascult, aștept comentariile voastre, mulțumesc anticipat!
 
Ascultă cu dragoste, cu inima deschisă, lasă-l să te ducă înăuntru, fie ca obiect de meditație, fie ca muzică de fundal pentru activități simple. Eu de ex. ascult și la spălat vase – dar dacă mă vezi pe stradă cu căști, cam tot astea le ascult.
 
Teyata Om Bekanze Bekanze Mahabekanze Bekanze Radza Samutgate Soha
 

Meditație Răsuflet