Scorpion ♏ ASTRO-Tips - 5 Sfaturi Utile

𝟓 𝐬𝐟𝐚𝐭𝐮𝐫𝐢 utile pentru a întări aspectul de SCORPION din tine! 

Indiferent de planeta pe care o ai în Scorpion în astrograma ta... 
 
1. Practicați SEXUL TANTRIC împreună cu partenera/partenerul: sexualitatea conștientă, transcendentală care are ca scop ridicarea nivelului nostru de conștiență, ca sufletul să ajungă dincolo de sex și plăcerile corpului. Un exercițiu de bază: așezați-vă dezbrăcați față în față, aproape unul de celălalt și uitați-vă în ochii celuilalt timp de 10 minute. Nu vorbiți cu cuvinte și nu vă atingeți. Doar privirea, văzul. (Partea a doua a exercițiului în privat.) Creați o atmosferă plăcută ce vă ajută în acest proces (muzică, lumînare, uleiuri esențiale, etc). 
 
2. Plimbă-te în cimitir sau pădure, în ceața umedă de noiembrie: meditează asupra MORȚII și RENAȘTERII, asupra transformărilor magice constante ale vieții. 
 
3. Vizualizează-te în meditație: cum, în ce te-ai transforma dacă ar fi posibil? Cum ai fi tu dacă ai putea să TE SCHIMBI complet? Petrece timp cu această imagine și cu emoțiile, senzațiile ce-ți le provoacă: bucură-te de ele cu toată ființa ta. #transformare
 
4. Formulează-ți cât mai exact și scurt propriile AFIRMAȚII, propoziții de forță. (De ex: „Mă renasc.”) Mai departe: formulează afirmații vindecătoare (în locul cuvintelor otrăvitoare) pentru apropiații tăi și plasează-le în procesul de discuție, cu bună intenție. 
 
5. Termină ce ai început și IMEDIAT începe ceva nou! Nu ezita!

#AstroCoaching online, live. Zsolt sunt și te aștept cu drag! ❤️

Pentru mesaj prin Facebook Messenger click aici!

Facebook-profil: facebook.com/zsolt.ro

Mobil: +40751455145 

Email: zsoltsuto around gmail punct com

 

Meditație Răsuflet