11 aspecte practice despre analiza astrologică

 #AstroCoaching

1. Astrologia nu este o metodă miraculoasă - și totuși, are efecte minunate, aproape întotdeauna. Nu este neapărat pentru toată lumea și totuși, toți putem beneficia din ea.

2. Când te confrunți cu blocaje sau obstacole karmice în viața sau dezvoltarea ta, merită să consulți un astrolog. (Tradiția recomandă 3 metode atunci când vine vorba de karma: astrologia, cărțile de tarot și I Ching-ul.)

3. Timp de aproape 40 de ani am refuzat astrologia. Apoi într-o criză adâncă am cedat invitației. Analiza astrologică ce am primit-o atunci mi-a schimbat viața într-un mod radical: 1. m-am liniștit că revelațiile și intuițiile mele sunt reale și valide, și 2. am înțeles în ce direcție să (nu) o iau mai departe. Acestea sunt cele 2 beneficii pe care le ofer clienților care ajung la mine pentru astrograme și analize astrologice.
 Pentru mai multe detalii scrie-mi mesaj!

4. Analiza astro poate fi practicată în foarte multe moduri și stiluri – eu prezint analiza astrologică ca parte a unei conversații de tip coaching bazatã pe astrograma ta, de regulă sub forma unei conversatii telefonice.

5. Astrologia este un scanner spiritual. Iluminăm părțile din umbră ale personalității cu lumina Soarelui din noi.

6. Astrograma este pentru oamenii curajoși: într-un fel, când analizez astrograma unei persoane, parcă ar sta dezvelită în fața mea - în sensul că măștile noastre devin transparente iar punctele oarbe și umbra interioară se arată. Pentru integrarea acestora ofer ajutor targetat la sfârșitul fiecărei conversații cu exercițiile și meditațiile recomandate pentru planetele importante din noi.

7. Păi când să-ți faci analiză astrologică dacă nu în criză ?!

8. De ce este important ascendentul? Fiindcă ascendentul este punctul în care putem accesa lumea materială prin ego-ul nostru.

9. Există mai multe semne în astrogramă care arată direcția dezvoltării noastre personale - tind să evidențiez două dintre ele: Jupiter și Rahu (acesta din urmă semnalizând acel aspect din noi la care nici nu îndrăznim să ne gândim dar spre care e musai să pornim).

10. Personalitatea este trenul, karma este rețeaua feroviară - cu analiza astrologică examinăm căile și comutatoarele.

11. Cireașa de pe tort: da, sunt semne clare în astrograma care ne arată compania cui să o căutăm dacă ne dorim o viață sexuală și o relație de cuplu așa cum avem nevoie. <3

Te aștept cu drag – click aici pentrucontact!


Meditație Răsuflet