Frecvența inimii ★ Natură și boluri tibetane ★ Muzică de Meditație




Sunetele pădurii, cântecul păsărilor și susurul apelor curgătoare ne calmează sistemul nervos și facilitează relaxarea și concentrarea. Părțile arhaice ale creierului uman cunosc, de milenii, ce ne semnalează cântecul păsărilor: că suntem în siguranță. În viața noastră de zi cu zi - mult prea accelerată, plină de zgomot, întreruperi și supraîncărcată cu informații - peisajele sonore din natură au un efect benefic. Le putem folosi deoportivă pentru relaxare profundă și concentrare productivă, resimțind aproape instantaneu aceste beneficii la nivel fiziologic, psihologic și cognitiv. 

Bolurile tibetane încadrate în peisajul sonor natural creează în jurul nostru un scut sonor special și blând, în interiorul căruia ne putem simți în siguranță, ne putem relaxa și odihni. Cu ajutorul lor putem crea o insulă de armonie vindecătoare în mijlocul zgomotului vieții noastre cotidiene. Sunetele bolurilor tibetane ne purifică mintea, ne relaxează trupul, ne „masează” suav corpul energetic și acordează întreaga noastră ființă cu armonia.

2 Ore Muzică de Meditație ★ Frecvența inimii ★ Natură și boluri tibetane

Sunetele naturii de dimineață și boluri tibetane acordate pe frecvența chakrei inimii. 🙏 ✨ ►Hai în comunitate: https://www.facebook.com/groups/luminazen/ ►Do...

Meditație Răsuflet